Indbagt Torsk

Ingredienser:                  1000-1500 g. torskefilet.

                                                  400 g. rejer.

                                                         1  porrer

                                                         3 løg

                                                         5 fed hvidløg

                                                         2 pk. Butterdej

                                                         2 pk. Pikant smørost

                                                         Salt, peber og timian.

 

Tilberedning:              Torsk rengøres for ben, porrer og løg hakkes i tern, løg brunes i olie.  Drys lidt mel ud på bordet, butterdej  rulles ud i 2 lige store stykker, der efter ligges fisken midt på dejen i en pølse, ovenpå ligges først løg og porrer, efterfuldt af presset hvidløg, rejer, salt, peber og hvidløg.

                              Til sidst ligges osten overog butterdejen lukkes sammen, og sættes i en forvarmet ovn(180 grader) i ca 45 minutter.

 

                              Serveres med ris og hollandaisesauce.

                              

                    

                              

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.08 | 20:08

SE HER!!! SÅ ER DER HAVNEFEST PÅ HAARUMHAVN IGEN👍👍👍🌞🌞🌞

Det sker Lørdag den 28-8-21 kl 16
På havnen.

Der vil være live musik , fiskeauktion og vi starter grillen så man også kan få stillet den værste sult med en pølse eller 2 🌭🌭🙂 der vil selvfø

...
08.07 | 21:25

Dejligt at nogen gider dele . . dette.

...
05.07 | 22:45

Hvad er Max dybgang.

...
20.02 | 20:05

Vilnes 770 købes

...
Du kan lide denne side