Indbagt Torsk

Ingredienser:                  1000-1500 g. torskefilet.

                                                  400 g. rejer.

                                                         1  porrer

                                                         3 løg

                                                         5 fed hvidløg

                                                         2 pk. Butterdej

                                                         2 pk. Pikant smørost

                                                         Salt, peber og timian.

 

Tilberedning:              Torsk rengøres for ben, porrer og løg hakkes i tern, løg brunes i olie.  Drys lidt mel ud på bordet, butterdej  rulles ud i 2 lige store stykker, der efter ligges fisken midt på dejen i en pølse, ovenpå ligges først løg og porrer, efterfuldt af presset hvidløg, rejer, salt, peber og hvidløg.

                              Til sidst ligges osten overog butterdejen lukkes sammen, og sættes i en forvarmet ovn(180 grader) i ca 45 minutter.

 

                              Serveres med ris og hollandaisesauce.

                              

                    

                              

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.11 | 12:56

Hej! Hvad er dybden i havnen? Vi har en sejlbåd med en dybgang på 1,3 m. Vil den kunne anløbe hos jer? Overvejer et kort visit som del af vores sommertogt

...
10.10 | 20:38

Preben

...
25.06 | 10:37

Er der nogle der har et par hummertejner til salg

...
26.05 | 08:51

Hej
Hvordan bliver jeg skrevet op til en båd plads?
Venlig hilsen
Anette Glargaard
Langerhusevej 42

...
Du kan lide denne side