Indbagt Torsk

Ingredienser:                  1000-1500 g. torskefilet.

                                                  400 g. rejer.

                                                         1  porrer

                                                         3 løg

                                                         5 fed hvidløg

                                                         2 pk. Butterdej

                                                         2 pk. Pikant smørost

                                                         Salt, peber og timian.

 

Tilberedning:              Torsk rengøres for ben, porrer og løg hakkes i tern, løg brunes i olie.  Drys lidt mel ud på bordet, butterdej  rulles ud i 2 lige store stykker, der efter ligges fisken midt på dejen i en pølse, ovenpå ligges først løg og porrer, efterfuldt af presset hvidløg, rejer, salt, peber og hvidløg.

                              Til sidst ligges osten overog butterdejen lukkes sammen, og sættes i en forvarmet ovn(180 grader) i ca 45 minutter.

 

                              Serveres med ris og hollandaisesauce.

                              

                    

                              

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.06 | 10:37

Er der nogle der har et par hummertejner til salg

...
26.05 | 08:51

Hej
Hvordan bliver jeg skrevet op til en båd plads?
Venlig hilsen
Anette Glargaard
Langerhusevej 42

...
08.12 | 22:38

Hvornår blir siden opdateret...😜😜😜

...
10.09 | 10:53

Nej det ved jeg ikke, det koster ikke noget at stå på venteliste, så skal jeg skrive dig op til en lille eller stor?, det er også muligt at leje.

...
Du kan lide denne side