Rødspætte med valnødder og timian

INGREDIENSER

4 rensede portionsrødspætter
Hvedemel
50g AMA Stegning
salt
4 tynde skiver citron
 
Valnødde/timian top:
100g Bakkedal
2 spsk fint hakkede valnøddekerner
1 lille fed knust hvidløg
1 spsk frisk hakket timian (1 tsk tørret)
½ spsk citronsaft
½ tsk salt
8 omgange peber fra kværn
 

FREMGANGSMÅDE

1)    Bakkedal blandes med valnøddekerner, hvidløg, timian, citronsaft, salt og peber.

2)    Form blandingen til en tyk rulle og pak den ind i alufolie.

3)    Læg den i køleskabet til den er fast (kan også fryses til senere brug)

4)    Vend de skyllede rødspætter i mel og brun dem i AMA Stegning på en pande.

5)    Steg dem 5-7 minutter på hver side. Vend dem kun en gang.

6)    Læg rødspætterne på et varmt fad eller på 4 tallerkener. Læg en citronskive på hver fisk.

7)    Skær valnødde-timinan blandingen i 4 skiver og læg dem på citronskiverne på fisken.

8)    Server fisken med små kogte kartofler og kogte ærter.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.08 | 20:08

SE HER!!! SÅ ER DER HAVNEFEST PÅ HAARUMHAVN IGEN👍👍👍🌞🌞🌞

Det sker Lørdag den 28-8-21 kl 16
På havnen.

Der vil være live musik , fiskeauktion og vi starter grillen så man også kan få stillet den værste sult med en pølse eller 2 🌭🌭🙂 der vil selvfø

...
08.07 | 21:25

Dejligt at nogen gider dele . . dette.

...
05.07 | 22:45

Hvad er Max dybgang.

...
20.02 | 20:05

Vilnes 770 købes

...
Du kan lide denne side