Rødspætte med valnødder og timian

INGREDIENSER

4 rensede portionsrødspætter
Hvedemel
50g AMA Stegning
salt
4 tynde skiver citron
 
Valnødde/timian top:
100g Bakkedal
2 spsk fint hakkede valnøddekerner
1 lille fed knust hvidløg
1 spsk frisk hakket timian (1 tsk tørret)
½ spsk citronsaft
½ tsk salt
8 omgange peber fra kværn
 

FREMGANGSMÅDE

1)    Bakkedal blandes med valnøddekerner, hvidløg, timian, citronsaft, salt og peber.

2)    Form blandingen til en tyk rulle og pak den ind i alufolie.

3)    Læg den i køleskabet til den er fast (kan også fryses til senere brug)

4)    Vend de skyllede rødspætter i mel og brun dem i AMA Stegning på en pande.

5)    Steg dem 5-7 minutter på hver side. Vend dem kun en gang.

6)    Læg rødspætterne på et varmt fad eller på 4 tallerkener. Læg en citronskive på hver fisk.

7)    Skær valnødde-timinan blandingen i 4 skiver og læg dem på citronskiverne på fisken.

8)    Server fisken med små kogte kartofler og kogte ærter.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.11 | 12:56

Hej! Hvad er dybden i havnen? Vi har en sejlbåd med en dybgang på 1,3 m. Vil den kunne anløbe hos jer? Overvejer et kort visit som del af vores sommertogt

...
10.10 | 20:38

Preben

...
25.06 | 10:37

Er der nogle der har et par hummertejner til salg

...
26.05 | 08:51

Hej
Hvordan bliver jeg skrevet op til en båd plads?
Venlig hilsen
Anette Glargaard
Langerhusevej 42

...
Du kan lide denne side