Rødspætte med valnødder og timian

INGREDIENSER

4 rensede portionsrødspætter
Hvedemel
50g AMA Stegning
salt
4 tynde skiver citron
 
Valnødde/timian top:
100g Bakkedal
2 spsk fint hakkede valnøddekerner
1 lille fed knust hvidløg
1 spsk frisk hakket timian (1 tsk tørret)
½ spsk citronsaft
½ tsk salt
8 omgange peber fra kværn
 

FREMGANGSMÅDE

1)    Bakkedal blandes med valnøddekerner, hvidløg, timian, citronsaft, salt og peber.

2)    Form blandingen til en tyk rulle og pak den ind i alufolie.

3)    Læg den i køleskabet til den er fast (kan også fryses til senere brug)

4)    Vend de skyllede rødspætter i mel og brun dem i AMA Stegning på en pande.

5)    Steg dem 5-7 minutter på hver side. Vend dem kun en gang.

6)    Læg rødspætterne på et varmt fad eller på 4 tallerkener. Læg en citronskive på hver fisk.

7)    Skær valnødde-timinan blandingen i 4 skiver og læg dem på citronskiverne på fisken.

8)    Server fisken med små kogte kartofler og kogte ærter.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 14:18

Ja der er ledige pladser, så kontakt Svend Andersen 51515324

...
28.06 | 12:43

Hej - har I ledige bådpladser ? eller er der venteliste man kan komme på hvis man kan leje en plads ?mvh Bruno - Herning

...
14.03 | 14:18

Hej Camillia .....Der er ikke så mange der har en båd i havnen som ser dit spørgsmål, men prøv på Haarums havn side på facebook søg Haarum Havn.

...
13.03 | 19:54

Hej..

Vi er en familie på 3 som ønsker en lille båd til at sejle i. Er der nogle både til salg i jeres havn? Eller er det måske muligt at leje en?

Camilla

...
Du kan lide denne side