Rødspætte med valnødder og timian

INGREDIENSER

4 rensede portionsrødspætter
Hvedemel
50g AMA Stegning
salt
4 tynde skiver citron
 
Valnødde/timian top:
100g Bakkedal
2 spsk fint hakkede valnøddekerner
1 lille fed knust hvidløg
1 spsk frisk hakket timian (1 tsk tørret)
½ spsk citronsaft
½ tsk salt
8 omgange peber fra kværn
 

FREMGANGSMÅDE

1)    Bakkedal blandes med valnøddekerner, hvidløg, timian, citronsaft, salt og peber.

2)    Form blandingen til en tyk rulle og pak den ind i alufolie.

3)    Læg den i køleskabet til den er fast (kan også fryses til senere brug)

4)    Vend de skyllede rødspætter i mel og brun dem i AMA Stegning på en pande.

5)    Steg dem 5-7 minutter på hver side. Vend dem kun en gang.

6)    Læg rødspætterne på et varmt fad eller på 4 tallerkener. Læg en citronskive på hver fisk.

7)    Skær valnødde-timinan blandingen i 4 skiver og læg dem på citronskiverne på fisken.

8)    Server fisken med små kogte kartofler og kogte ærter.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.06 | 10:37

Er der nogle der har et par hummertejner til salg

...
26.05 | 08:51

Hej
Hvordan bliver jeg skrevet op til en båd plads?
Venlig hilsen
Anette Glargaard
Langerhusevej 42

...
08.12 | 22:38

Hvornår blir siden opdateret...😜😜😜

...
10.09 | 10:53

Nej det ved jeg ikke, det koster ikke noget at stå på venteliste, så skal jeg skrive dig op til en lille eller stor?, det er også muligt at leje.

...
Du kan lide denne side